Medicinsk Fotvård

Medicinsk Fotvård

Jag samarbetar med Wellnet vilket gör det möjligt för dig att beställa min fotfriskvårds behandlig och massage med friskvårdspengen.

Wellnet Fotfriskvård

Fotfriskvård med fot- och underbensmassage 60 min.

(Kan beställas via Wellnet eller på plats)

(Denna behandling är inte medicinsk fotvård och sjuka fötter behandlas ej)

  • 899kr

Behandlingar - Medicinsk Fotvård

Medicinsk fotvård del-behandling -

  • fr.495kr / 30min


Medicinsk fotvård hel-behandling -

  • fr.899kr / 60min


Vårtbehandling -

(Beroende på antal och hur mycket tid det tar)

  • fr.495 kr 30 min.


Svamptest för naglar -

(HFL FungiCheck används)

  • fr.950kr / svar inom 10-20 min


Hembesök -

  • fr.1500kr

Produkter

HFL Solution spray För behandling av svampinfektioner.För bästa resultat använd tillsammans med Dermo dry Mucosa naglarSvampinfektioner på huden HFL Laboratories patenterade Solutionsspray är produkten för behandling av mucosa naglar, som ofta blivit missfärgade eller sköra.Därigenom kan sprayen användas på huden. För exempel vid svampinfektioner på fötterna, under brösten, armhålor eller andra kroppsdelar och även behandla skorna ordentligt med HFL Solutionspray Sprayen går in i huden och verkar i nagelns matrix.OBS. Man kan skapa allergier om det används under lång tid. Användning. 2 gånger dagligen naglar, kroppen.Du kan köpa den produktpå min salong.
Dermo DryFör bästa resultat använd tillsammans med HFL Solution spray En kräm som kan användas till mycket. För fuktiga (svettiga fötter) och trasigt mellan tårna. Används som en kur i 2 veckor morgon och kväll , tar även bort dålig lukt. Används sedan 1 gg i veckan om behov finns.Dermo dry används även för nagelinfektioner och kan kombineras vid svampbehandling. Krämen är dryg och ska inte masseras in utan bara läggas som ett tunt lager .Du kan köpa den produkt på min salong
Dermazink mot inflammationer


Dermazink creme innehåller många verksamma ämnenoch tränger djupt ner i det understa hudlagret (membranet).Därigenom kommer cremen djupt in i hud och porer där den kan göra verkan!Honungskristallerna och zinkoxiden reparerar huden utan att skada den.
Tänk inflammerade nagelband ,vårtor, småsår och torra inflammerade utslag på huden.
Dermazink creme är också en ansikts- och ansiktsvårdande creme för finnar och akne.
Dermazink creme innehåller flera aktiva ämnen och tränger igenom huden ner till det understa hudlagret (membranet).Huden blir därigenom rengjord och avfettad på ett milt sätt, och huden blir slät och full av lyster.Innehållet i hudens talgkörtlarna dras ut av Dermazink och därmed minskar inflammationerna.När finnar och akne är under kontroll, kan man gå över till DermaSecret Night för ett bibehållet resultat, detta då denna är lättare att smörja in.
Verkan.De keramiska kristallerna är rena petrolat kristaller och har en högre vikt än för exempel paraffin vax.Denna blandning ger cremen en trevlig konsistens.Isopropylmyristaten fungerar som en djupgående rensning av huden och är väldigt effektivt mot finnar och akne.Utöver det innehåller den även zinkoxid. Detta är ett naturligt mineralämne som används frekvent i kosmetisk behandling av pigmentförändringar och fungerar som ett naturligt solskyddFör användning vid.- Finnar- Akne- Vårtor- Småsår- Blåsor på läpparna / Herpes
Applicering.1. Vid vårtor; Smörj på ett tjockt lager 2 gånger dagligen och täck över. Använder du tejp räcker det med varannan dag.2. Vid finnar eller akne; smörj 2 gånger dagligen på finnarna eller inflammationen..Du kan köpa den produkt på min salong
Fresh Gel - 250mlEn välsignelse för alla Denna gel främjar genomblödningen så att avfallsämnen snabbare transporteras ut ur kroppen och på så vis minskar till exempel kramper. På grund av de aktiva beståndsdelarna används gelen ofta vid muskel- och ledvärk, kramp, vintertrötta fötter och händer, reumatism, artros och restless legs.